Topul câștigurilor din muzică în 2018. Ștefan Bănică jr conduce detașat

0

Numai în ultimele două luni ale anului, cel mai actor dintre soliști a câștigat 200.000 euro, totalul pe 2018 urcând jumătate de milion de euro! În noiembrie, Bănică a plecat pentru prima oară în Canada, pentru patru concerte, iar în decembrie a umplut Sala Palatului din București tot de patru ori, dar și Sala Polivalentă din Cluj Napoca!

Juratul de la „X Factor”, care a mai cântat de Ziua națională la Timișoara, în fața a zeci de mii de oameni, încheie anul cu un bănos concert în Israel, susținut pe 30 decembrie, apoi, de Revelion, va fi pe o scenă din centrul Sibiului. Iată, radiografiate, doar ultimele două luni din activitatea concertistică a lui Bănică jr., artistul preferat al românilor la fiecare sfârșit de an.

Privind retrospectiv, sărbătoarea Marii Uniri fost împărțită în atât de multe evenimente publice, încât până și soliștii mediocri, care se întorseseră de mult în anominat, au fost reactivați, iar autoritățile au împărțit cu generozitate bugete de sute de mii euro pentru spectacole cu invitații date gratis.

Topul câștigurilor din muzică în 2018

La ora bilanțului, toți cei care și-au sacrificat weekendurile și sărbătorile pentru a cânta pot vorbi de o agoniseală serioasă. Iată o estimare a încasărilor artiștilor noștri.

Ștefan…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.