Top cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2019

0

Gala de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică noaptea, 24 februarie 2019, la Dolby Theatre din Hollywood, evenimentul fiind difuzat în întreaga lume. 

Este cel mai aşteptat moment din industria cinematografică și vine cu surprize mari de fiecare dată, fie că vorbim despre apariții spectaculoase, gafe vestimentare, sau etalarea noilor cupluri.

Sute de vedete s-au reunit seara trecută pentru a participa la decernarea premiilor Oscar 2019, iar câteva minute de defilare pe covorul roşu au fost cruciale pentru fiecare dintre cei prezenţi.

Atunci când vine vorba de covorul roșu, toate vedetele fac tot ce le stă în putinţă pentru a arată impecabil, ţinând cont că alegerile lor vestimentare vor fi comentate de zeci de mii de internauţi şi analizate de zeci de critici din întrega lume.

De cele mai multe ori, ţinutele nu aparţin vedetelor în cauză, ci le sunt oferite de către designeri celebri, cu ocazia evenimentului special. Dar acest lucru, nu face situația mai uşoară, căci fără sfaturile potrivite şi inspiraţie, divele pot accepta să poarte ceva care nu le avantajează, riscând să fie doar un umeraș.

Top cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2019

Cea mai fastuoasă ceremonie din lumea filmului, Premiile Academiei Americane de Film (numite, mai simplu, Premiile OSCAR) sunt locul unde vedetele se întrec în ținute și bijuterii fabuloase.

Vă prezentam o galerie foto cu 10 dintre cele mai frumoase rochii apărute pe covorul roșu la Premiile Oscar 2019.

1. Lady Gaga

Lady Gaga a ales să poarte o rochie care îți taie respirația (și la propriu și la figurat), semnată Alexander McQueen, cu accente sculpturale în jurul taliei, pe care a accesorizat-o cu mănuși lungi negre, din piele, și un colier cu diamnate, de la Tiffany & Co, în valoare de 30 de milioane de dolari.

2. Charlize Theron

Charlize Theron a fost o surpriză plăcută pe covorul roșu. Actrița și-a făcut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.