Top cele mai frumoase modele de costume de baie sustenabile

0

Deși nu am scăpat încă de sezonul rece, vara se apropie cu pași repezi și nu vrem să ne prindă nepregătite, nu-i așa?

Sunt convinsă că și voi visați la zilele călduroase de vară, când veți putea să purtați cele mai frumoase costume de baie și cu care să vă lăudați pe Instagram.

Alegerea costumului de baie poate să-ți dea bătăi de cap, însă dacă reușești să faci cumpărături cu cap, nu vei da greș.

Având în vedere că industria modei este  a doua cea mai poluantă industrie din lume, după industria petrolului, de câţiva ani toată lumea vorbeşte despre sustenabilitate iar majoritatea branurilor au fost dispuse să facă mai multe compromisuri în acest sens.

De asemenea, în mai multe ţări s-au luat măsuri în ceea ce privește interzicerea exploatării și a muncii forţate, precum și folosirea materialelor dăunătoare mediului.

Să sperăm că sustenabilitatea în industria fashion nu va fi doar o modă trecătoare, ci un nou stil de viață.

Dacă ești una dintre acele persoane care ține cont de sustenabilitate atunci când face shopping, ei bine noi ți-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase costume de baie ecologice (eco-friendly).

1. Madewell

Un brand care tocmai și-a lansat noua colecție de costume de baie Second Wave, unde găsim costume de baie realizate din plastic reciclabil. Costumul de baie din imagine, de exemplu, este realizat din două sticle de apă.

2. Reformation

Ca brand, Reformation se dedică durabilității și se străduiește să-și pună amprenta în ceea ce privește deșeurile, carbonul și utilizarea apei, în mediul înconjurător.

3. Summersalt

Potrivit site-ului lor, Summersalt folosește materiale reciclabile pentru a-și crea materialele și ambalajele.

4. Peony

Companie Peony, nu numai că folosește nylon regenerabil, dar brandul încearcă, de asemenea, să creeze în fabrică țesături reciclabile și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.