Top 9 greșeli financiare pe care femeile ar trebui să le evite

0

Activitatea de shopping este un fel de terapie pentru femei, o pereche nouă de pantofi te poate face să te simți mai bine decât o ședință la care psihologul nu prea încurajează conversația și te lasă pe tine să analizezi ce s-a mai întâmplat în complicata relație.

Cine cheltuie mai mult ?

Se spune că femeile cheltuie mai mult decât bărbații, că ele cumpără ceea ce trebuie pentru casă și pentru familie și că bărbații se limitează la a constata că lipsește sosul preferat din frigider sau gelul de duș din baie… așa o fi? Desigur, adevărul este întotdeauna undeva la mijloc.

Un dulap plin și nimic de purtat în ziua respectivă

Noi toate știm această problemă: un dulap plin nu înseamnă că te face pregătită pentru ocazia neașteptată a unui cocktail la palatul X, pentru care ai rochia, dar nu ai pantofii adecvați sau viceversa.

Da, femeile cheltuie semnificativ mai mult decât bărbații pe haine și pe accesorii. Și, evident, pe cosmetice care sunt nelipsite din arsenalul oricărei reprezentante a sexului frumos.

Și ce te faci dacă a apărut la orizont o nuntă? Să zicem că se mărită prietena cea mai bună din liceu, iar tu iar te uiți dezolată în dulap și nu găsești nimic demn de purtat? O soluție totuși există, pentru că un credit nebancar de la Viaconto.ro te poate scoate din impas. Și îți poți lua rochia aceea de ocazie căreia îi dădeai târcoale de ceva timp fără să îndrăznești. Acum ai și ocazia și mijloacele. Un credit nebancar urgent e soluția în sezonul nunților și botezurilor, când cheltuielile nu sunt mici.

Farduri sau ultimul model de mobil?

De ce ne-am simți vinovate? Jumătățile noastre cheltuie aproape o pătrime din salariu pe cele mai noi jucării high tech. Dacă am aduna la final de lună cât cheltuie fiecare s-ar putea să aibă el surprize și să fie de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.