Top 8 cele mai bune seriale bazate pe romane de succes

0

De aceea ți-am făcut o listă cu top 8 seriale care au fost bazate sau inspirate dintr-o carte de succes.

Orange is the New Black

Serialul este bazat pe cartea scrisă de Piper Kerman despre anul petrecut în închisoare de protagonista Piper, care a fost implicată într-o infracțiune cu droguri. În cele șase sezoane ale serialului, Piper explică cum viața îi este schimbată după ce ajunge în închisoare și vede cum spiritul de echipă le ajută pe prizoniere să lucreze împotriva sistemului care le nedreptățește.

Game of Thrones

Urzeala Tronurilor, un serial cu 8 sezoane pline de acțiune, aduc urmăritorul într-o lume fantastică cu dragoni și bătălii pentru a cuceri tronul din Westeros. Cele nouă familii nobile luptă pentru Tronul de Fier și puterea asupra celor Șapte Regate, dar povestea serialului mai urmărește și acțiunea de după Zid unde Rondul de Noapte duce un întreg conflict împotriva iernii și a armatei Regelui de Gheață. Serialul este realizat după cartea Cântec de gheață și foc, scrisă de George R. R. Martin.

Gossip Girl

Misterul produs de anonimitatea naratorului Gossip Girl atrage privitorii să urmărească povestea Serenei în fiecare episod. Pe lângă ținutele extravagante, petrecerile exclusiviste și apartamentele luxoase urmărim partea mai nefericită a unor familii înstărite și problemele unor adolescente din perioada liceului.

The 100

The 100 este un serial scris după seria de cărți ale lui Kass Morgan. După 97 de ani de la un război nuclear, 100 de minori, care au trăit până acum pe stația spațială numită Arca, sunt trimiși cu sarcina de a repopula planeta și de a verifica dacă viața mai este posibilă pe Pământ.

The…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.