Top 5 culori de ruj pentru ochii căprui

0

Știți celebra vorbă, „Ochii căprui fură inima oricui?” Se aplică de fiecare dată, mai ales dacă și știi cum să îi evidențiezi. Sunt într-adevăr cei mai întâlniți, dar pot deveni de-a dreptul superbi dacă alegi produsele de make-up potrivite. Iar rujul este unul dintre acele produse. Află și tu acum ce rujuri se potrivesc persoanelor cu ochii căprui.

Rujul este un produs de make-up ce nu trebuie să lipsească niciunei doamne sau domnișoare din geantă, ori din trusa de machiaj. Chiar dacă poate fi dificil să alegem cel mai potrivit ruj, este esențial să ai în vedere tonul pielii dar și culoarea ochilor tăi.

1. Roșu mat

Rujul mat roșu este unul dintre cele mai fermecătoare și sexy culori pentru buzele tale, mai ales dacă ai ochii închiși la culoare. Dacă pielea ta este ușor creolă, poți încerca un roșu-vermillon, cu mai mult oranj. Roșul intens este perfect femeilor cu pielea albă, iar dacă pigmentul pielii tale bate către roz, optează pentru un roșu-fucsia.

2. Corai și bej

Pentru femeile ce au ochii de culoarea ghindei, cel mai potrivit ruj este de culoarea corai sau în nuanțe de bej stins, potrivit make-up artist-ului Pat McGrath.

Citeste continuarea pe Glow Magazin

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.