Top 5 colțare extensibile pentru living

0

Combinarea confortului cu stilul este o necesitate atunci când investești într-un obiect de valoare, așa cum este colțarul, pentru că el este o investiție de care te vei folosi ani de zile.

Combinarea confortului cu stilul este o necesitate atunci când investești într-un obiect de valoare, așa cum este colțarul, pentru că el este o investiție de care te vei folosi ani de zile. Colțarul este modalitatea perfectă de a maximiza spațiul din camera de zi, se potrivește în spații mari și mici și este o piesă remarcabilă ce va contribui la crearea unei atmosfere relaxante și primitoare.

Haideți să vedem cum ar arăta un top 5 al celor mai frumoase colțare din colecția Natürlich, în funcție de design, rezistență, finisare și funcționalitate.

Colțar extensibil BRAVO

Un colțar mare te invită să te întinzi și să te relaxezi. Ideal pentru un living mare, datorită finisajului și a dimensiunilor, colțarul extensibil Bravo oferă nu doar un aspect elegant ci și funcționalitate, fiind dotat cu ladă pentru depozitare. Este un colțar robust, structura din lemn conferindu-i durabilitate. Cu o gamă de finisaje moderne, colțarul Bravo va aduce stil și confort în orice cameră de zi.

Colțar extensibil NARDO

Stilul elegant al unui living modern este rescris cu ajutorul colțarului extensibil Nardo. Finisat din piele ecologică la bază, cu șezut, cotiere și tetiere îmbrăcate în stofă, picioare metalice și design elegant colțarul Nardo va determina aspectul camerei de zi. În plus, lada aduce un plus de funcționalitate, prin existemța unui spațiu de depozitare a lenjeriei de pat sau alte obiecte.

Colțar extensibil DOLOMITI

Versatil și confortabil, colțarul extensibil Dolomiti merită toată atenția, fiind accesorizat cu perne multicolore, ce completează designul modern oferit de liniile curbe, tapițerie din piele și stofă. Durabilitatea în timp este oferită de structura din lemn masiv de fag și folosirea arcurilor sinusoidale și a spumei poliuretanice de înaltă rezistență.

Colțar extensibil MODULO

Economia de spațiu este importantă într-o încăpere cu dimensiuni mai mici. Plasat în colț pentru o economie de spațiu colțarul extensibil Modulo are o eleganță aparte, un stil contemporan și se transformă ușor din colțar într-un pat generos, datorită sistemului facil de extindere. Are ladă de depozitare, iar insula se poate monta pe partea stângă sau dreaptă.

Colțar extensibil DREAMER

Dacă îți place să folosești culori puternice pentru a-ți decora interiorul, colțarul extensibil Dreamer va completa suita de mobilier pentru livingul tău. Realizat din stofă vișinie, cu linii curbate și cusături va deveni rapid punctul focal al camerei de zi. Este un colțar robust, realizat pe structură din lemn masiv de fag, rezistența și confortul fiind sporite de folosirea acurilor sinusoidale și a spumei poliuretanice de înaltă rezistență.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.