Top 15 cele mai bune filme pentru o seară a fetelor perfectă

0

Ingredientele pentru o seară perfectă a fetelor sunt destul de simple: mâncare bună, o sticlă de vin, prietenele cele mai bune alături, o pijama din mătase în care să te simți bine, dar și un film pe măsură. 

Iar când vine vorba de alegerea filmului, pe lângă clasicele filme de dragoste, ar trebui să te orientezi și către filmele de comedie, de acțiune sau chiar drame psihologice. Pe lângă asta, poți iniția conversații extrem de interesante cu prietenele tale pe baza lor.

Așa că, dacă încă nu te-ai hotărât la ce film să vă uitați, iată care sunt sugestiile noastre:

1. Bridesmaids (2011)

Filmul Bridesmaids spune povestea lui Annie, o fată de 30 ani care își pune în mod constant întrebarea: „oare când mă căsătoresc?” Cu toate astea, ea este și domnișoara de onoare a celei mai bune prietene, iar acest lucru nu îi iese chiar atât de bine.

2. Clueless (1995)

Filmul Clueless ne aduce în prim-plan viața unei adolescente extrem de bogate, care trăiește o viață demnă de invidiat în Beverly Hills. Chiar dacă este des criticată pentru stilul de viață pe care îl duce, ea nu plănuiește să facă vreo schimbare.

3. The Notebook (2004)

The Notebook este unul dintre cele mai apreciate filme de dragoste. Lungmetrajul ne arată modul prin care dragostea poate învinge orice și cum doi oameni care chiar se iubesc vor ajunge să fie împreună la un moment dat. 

4. To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

De cele mai multe ori, ne este greu să ne exprimăm sentimentele față de persoana pe care o placem, așa că preferăm să păstrăm acest lucru pentru noi. Filmul To All the Boys I’ve Loved Before ne arată cum toți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.