Top 11 cele mai bune filme cu și despre nunți

0

După cum prea bine știi, vara au loc cele mai multe nunți din an, și cum probabil ai fost deja invitată la cel puțin una, ți-am pregătit câteva sugestii de filme care au abordat tema nunților din mai multe perspective. Iată 12 filme cu și despre nunți pe care le-am ales în ordinea preferințelor noastre:

11. Monster in Law (2005)

Viața amoroasă a lui Charlotte (interpretată de Jennifer Lopez) nu este tocmai așa cum și-a imaginat-o dintotdeauna, relațiile sale sfârșindu-se în mod nefericit. Totul se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Kevin (Michael Vartan), bărbatul visurilor sale, însă mama lui (Jane Fonda) va face tot posibilul ca cei doi să nu rămână împreună. O situația cu care, din păcate, încă ne confruntăm și în prezent.

10. Fools Rush In (1997)

După ce petrece o seară romantică alături de Alex (Matthew Perry), Isabel (Salma Hayek) află că este însărcinată, iar cei doi decid să se căsătorească. Având în vedere că Alex și Isabel nu au aceleași credințe, diferențele culturale le vor crea probleme. Un film cu o prestație impecabilă din partea actorilor, cu replici amuzante și fir narativ care-ți va stârni curiozitatea.

9. 27 Dresses (2008)

Sigur îți amintești de Katherine Heigl în rolul principal și cele 27 de rochii pe care le-a purtat de-a lungul vieții, în postura de domnișoară de onoare. De data aceasta, Jane trebuie să fie prezentă la nunta surorii sale și să privească neputincioasă cum se căsătorește cu bărbatul de care încă este îndrăgostită. Filmul ne arată că destinul este plin de surprize.

8. The Wedding Planner (2001)

Mary Fiore (Jennifer Lopez) este cea mai bună organizatoare de nunți din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.