TOP 10 mascara de încercat în acest sezon

0

Am făcut o selecție cu TOP 10 mascara pe care chiar merită să le încerci în acest sezon și îți spunem punctual de ce. Îți garantăm că rezultatul va fi mai mult decât satisfăcător și privirea ta va fi cu adevărat cuceritoare.

Beauty tip: nu te rezuma numai la mascara neagră, îndrăznește să porți pe gene și culori puternice – cea mai HOT nuanță în machiajul sezonului este rozul.

Mascara pentru alungire Noir Interdit Lash Extension Effect Mascara, Givenchy, 162 lei, exclusiv în magazinele Sephora

Cu un aplicator care se îndoaie la 90°, inspirat de culisele prezentărilor de modă Givenchy, și o formulă unică, vei obține un efect de alungire fără a-ți afecta genele, dar și un volum spectaculos.

Mascara Monsieur Big Brown, Lancôme, 129 lei

Pentru că știm că ai nevoie și de o mascara maro, de pe lista recomandarilor noastră de TOP 10 mascara nu putea lipsi și o astfel de formulă. Mascara Monsieur Big de la Lancôme conferă volum genelor tale și pigmenții de culoare garantează rezistență de până la 24 de ore.

Mascara pentru alungire ImperialLash MascaraInk, Shiseido, 145 lei

Pentru o aplicare mai bună chiar și pe genele subțiri din colțul interior al ochiului, această mascara are un aplicator cu peri flexibili din silicon pe partea de mijloc, în timp ce în vârf dispunerea este în coroană.

Mascara Snapscara, Maybelline NY, 36.10 lei

O nouă generație de mascara! Snapscara de la Maybelline New York oferă instantaneu volum și alungire genelor tale, fără a le încărca și doar cu o singură aplicare. În plus, are o formulă lejeră, ușor de demachiat, chiar și cu apă caldă, fiind astfel recomandată și persoanelor cu ochi sensibili și celor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.