TOP 10 machiaje de încercat vara aceasta

0

Care sunt cele mai irezistibile machiaje de încercat vara aceasta? Citește mai jos și descoperă în galeria noastră imagini care te vor determina să încerci cât mai multe look-uri în sezonul estival.

Culori seducătoare

Când vine vorba despre machiajul de vară, accentul cade pe culorile pe care alegem să le folosim pe pleoape. Renunțăm, în sfârșit, la negru și tonurile de maro, în favoarea culorilor deschise. Paleta de farduri a verii 2019 trebuie să includă nunațe de roz, albastru sau verde, tonuri care se vor potrivi de minune cu pielea bronzată.

Puterea pudrei bronzante

Tenul sărutat de soare este în tendințe în fiecare sezon estival, iar aliatul tău de nădejde îl constituie de fiecare dată pudra bronzată. Te încurajăm să o aplici cu generozitate pentru un plus de strălucire și să renunți la tradiționalul blush în favoarea tonurilor aurii, strălucitoare.

Machiaje de încercat vara: Sprâncene naturale

Dacă în alte sezoane ne-a fost dat să admirăm pe catwalk sprâncene cât mai aranjate – sau chiar acoperite complet cu machiaj – în această vară revin la modă sprâncenele naturale, nestilizate și cât mai bogate. Nu îți sugerăm să renunți la pensat, doar încearcă, cu ajutorul produselor destinate sprâncenelor, să le conferi volum și să le aranjezi astfel încât să îți avantajeze fizionomia.

Glitter is back!

Căutai inspirație pentru machiajul de festival? O regăsești pe catwalk! Make-up artiștii au mizat pe glitter în acest sezon și ne-au oferit unele dintre cele mai spectaculoase machiaje. Preferatul nostru rămâne cel realizat de celebra Pat McGrath pentru Valentino, care a aplicat manual și cristale Swarovski pe pleoapele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.