Top 10 cupluri din filme lipsite total de chimie

0

Indiferent că a fost din vina scenariului sau a actorilor, aceștia pur si simplu nu au putut transmite emoțiile pe care le simțim atunci când vedem o poveste fascinantă de dragoste.

Christian și Anastasia (Fifty Shades of Grey)

Ar fi trebuit să fie un film extrem de îndrăzneț și savuros, însă actorii principali din Fifty Shades of Grey pur și simplu nu au putut să se ridice la nivelul așteptărilor. Să fi fost oare topica controversată a filmului ce avea puternice influențe BDSM? Sau poate cărțile ce nu prezentau adevărul? Știm deja ce poate să facă Jamie Dornan pe marele ecran (The Fall), așa că o să dăm vina pe lipsa de chimie dintre el și Dakota Johnoson.

Amsterdam și Jenny (Gangs of New York)

Chiar și un bărbat talentat ca Leonardo DiCaprio poate să aibă nereușite la muncă. Probabil a fost o greșeală la casting, căci cei doi nu se potrivesc deloc. Atât Cameroz Diaz, cât și DiCaprio sunt actori fenomenali, însă puși împreună… ne-am dori mai mult! Inițial, Martin Scorsese îi avea în minte pe Meryl Streep și Robert DeNiro pentru aceste roluri.

Bella și Edward (Twilight)

Cum este posibil ca doi oameni care se iubesc în viața reală să nu poată să arate acest lucru pe platourile de filmare? Ori cuplul lor ducea lipsă complet de pasiune, ori nu au dat tot ce puteau pentru acest film. Robert Pattinson a apărut în mai multe filme unde rolurile lui presupuneau mai puține scene romantice și s-a dovedit a fi un actor formidabil. Kristen Steward are o tendință spre a nu își arăta emoțiile, însă aici nu trebuia să fie cazul. Doar cei doi erau împreună!

Bruce și Rachel (Batman Begins)

Rachel Dawes și Bruce Wayne încearcă să fie un cuplu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.