Top 10 cele mai proaste filme ale anului (de până acum)

0

În fiecare vară ne place să înșirăm un top cu cele mai proaste filme ale anului, nu neapărat ca să le facem de rușine, ci ca să te avertizăm înainte de a decide să cumperi un bilet la cinema. Pentru că e vară, oferta e generoasă, distribuitorii așteptând toamna pentru lansările serioase. Între timp, însă, iată care sunt peliculele care s-au înscris cu succes pe lista noastră. Și care, dacă ești foarte plictisită, pot să fie totuși niște pretexte bune să pierzi timp. Doar să nu spui că nu ți-am spus.

1. Serenity

Plin de clișee ridicole, cu un conflict dezamăgitor și cu doar câteva idei care ar merita să fie luate în seamă, filmul este mai degrabă absurd decât bizar. Adică e o pierdere perfectă de timp și de talent, pentru că nici Matthew McConaughey, nici Anne Hathaway, nici Diane Lane și nici Djimon Hounsou nu sunt puși la treabă de regizorul și producătorul Steven Knight.

2. Replicas

Acest thriller SF regizat de Jeffrey Nachmanoff după Stephen Hamel spune povestea unui om de știință care încearcă să își readucă la viață membrii familiei, după ce aceștia mor într-un accident. Și chiar dacă asta poate fi o temă etică interesantă, Keanu Reeves nu reușește să o exprime cu succes, iar faptul că filmul se ia mult prea mult în serios nu ajută deloc. Dar măcar nu e previzibil!

3. The Professor

De la bun început acesta e un film cu Johnny Depp și trebuie să recunoaștem că e nevoie de o doză de curaj (sau de inconștiență) din partea oricărui regizor care se încumetă să folosească un actor care a) a devenit un clișeu ambulant și b)e acuzat de fosta sa soție de acte de violență. Ideea e că Depp joacă rolul unui profesor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.