Top 10 cele mai nereușite ținute de 1 Mai!

0

Cum frenezia 1 Mai-ului a luat sfârșit, trăgând linie și analizând ținutele, ne dăm seama că nu toate pot fi încadrate în categoria “Așa da!”. În timp ce unele personaje din cluburile de pe litoral au avut apariții remarcabile și demne de ținut minte, sunt câteva despre care nu putem spune același lucru. Iată topul celor mai nereușite 10 ținute:

10. Catifea, catifea, catifea. De trei ori catifea. Totuși, nu textura care domină ținuta este problema, ci fit-ul pieselor. Nici hanoracul, nici pantalonii nu îi vin prea bine domnișoarei, ba chiar mai mult, această combinație determină un dezechilibru al proporțiilor. Umerii par foarte lați, complet dispoporționați față de restul corpului.

9. Piesele în sine nu sunt urâte, însă combinația în care le-a pus o face să arate rigid, asemenea unei doamne ospătar, nu ca și cum a venit să se distreze la mare. De asemenea, un alt detaliu de care trebuie să ținem cont este că cizmele înalte de acest tip trebuie să fie perfect mulate pe gambă. Și da, înțelegem că domnișoara din imagine este slabă, însă efectul vizual produs de cizmele chiar și foarte puțin largi nu este unul plăcut.

8. O altă situație în care putem spune că ținuta este greșită strict din cauza proporțiilor. Dacă privim de la genunchi în sus, totul este în regulă. Dar dacă ne coborâm privirea, ne lovim prima dată de șosetele înalte, până la genunchi, care taie drastic din lungimea și suplețea piciorului. Apoi, ne confruntăm cu un blocaj cromatic: șosetele negre înalte nu se potrivesc cu adidașii albi. Așadar, nu recomandăm purtatul șosetelor de o asemenea lungime persoanelor minione sau care nu au picioarele de o lungime apropiată picioarelor lui Naomi Campbell.

Citeşte şi: Topul celor mai cool ținute de 1 Mai, în Mamaia

7. Greșeala majoră a acestei apariții este modul în care domnișoara a combinat cele trei piese: rochia dorită să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.