TOP 10 Cele mai HOT parfumuri de vară, de care te vei îndrăgosti cu siguranță

0

Inspiră-te din sugestiile noastre de parfumuri de vară, poate vei găsi acea aromă specială care te va cuceri iremediabil.

Apă de parfum Paris-Riviera, Les Eaux de Chanel, Chanel, 125 ml, 592 lei (exclusiv în Chanel Espace Beaute)

Inspirată de destinațiile preferate de Gabrielle Chanel și creată de celebrul parfumier Olivier Polge, gama Les Eaux de Chanel ne prezintă o nouă destinație olfactivă: Paris-Riviera. Un parfum floral, luminos, cu note de coajă de portocale, iasomie, neroli și lemn de santal, care reflectă spiritul jovial și însorit de pe Coasta de Azur a anilor 1920 și care va deveni parfumul tău preferat în această vară.

Eau Essence Elixir, Roja Parfums, 100 ml, 1.400 lei (exclusiv în Madison Perfumery)

Este momentul să te lași cucerită de o nouă aromă oriental florală creată de celebrul parfumier Roja Dove. Elixir este un buchet bogat de lăcrămioare, trandafir, iasomie și violete, cu note fructate de piersică și zmeură, învăluite de căldura lemnului de cedru, a celui de santal și cashmeran, pe o bază senzuală de mosc și ambretta.

Apă de parfum Lady Million EMPIRE, Paco Rabanne, disponibil din luna iulie

Paco Rabanne revoluționează celebrul parfum Lady Million. Noua apă de parfum Lady Million EMPIRE aduce o explozie de ingrediente surprinzătoare: florile de Osmanthus pun accent pe delicatețea feminină; celebrele prune Mirabelle, emblema regiunii franceze Lorraine, aduc dulceața și culoarea, amestecate perfect cu patchouli și puterea coniacului. Un parfum gurmand, ciprat, care pune bazele unui nou imperiu feminin.

Cele mai HOT parfumuri de vară: Apă de parfum Toy 2, Moschino, 50 ml, 320 lei

Iconicul parfum-ursuleț Moschino s-a întors! Toy 2,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.