Top 10 cele mai bune serumuri, de care tenul tău chiar are nevoie

0

Serumurile pentru ten sunt considerate tratamente cu puteri miraculoase, în special atunci când vorbim de anti-aging sau imperfecțiuni ale tenului, iar noi îți vom vorbi azi despre cele mai bune serumuri.

În plus, poți folosi un serum atât dimineața, cât și seara și te va ajuta la reducerea petelor pigmentare, a ridurilor și acționează ca o barieră împotriva factorilor agresivi de mediu. Iată care sunt cele mai bune serumuri disponibile în România.

Blue Serum, Longevity Ingredients From The World’s Blue Zones Pump Bottle, Chanel, 502 lei

Un serum performant realizat din ingrediente provenite din zonele albastre din întreaga lume (acele regiuni ale lumii unde oamenii trăiesc mai mult și mai bine), mai exact din Nicoya în Costa Rica, Sardinia în Italia, Ikaria în Grecia și Okinawa în Japonia. Formula acestui serum conferă o senzație imediată de prospețime și pregătește tenul pentru următorii pași din rutina de înfrumusețare. Zi după zi, tenul arată mai tânăr, mai ferm, mai sănătos, iar ridurile și liniile fine sunt estompate.

Double Serum Complete Age Control Concentrate, Clarins, 343 lei

Formula sa dublă bifazică este revoluționară și combină 20 de extracte din plante cu putere anti-aging dovedită cu un extract de curcuma pentru o eficiență sporită în tratarea semnelor de îmbătrânire. Pielea devine mai fermă, ridurile sunt vizibil reduse, nuanța tenului este uniformizată iar aspectul porilor este diminuat.

Cele mai bune serumuri: Capture Youth Glow Booster Serum, DIOR, 443 lei

Având la bază extract de prunei de Murunga („Kakadu Plum”), ce are o concentrație de 100 de ori mai mare de vitamina C decât portocala, acest serum ajută la la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.