TOP 10 Cele mai bune produse autobronzante, pentru un corp pregătit de vară

0

Am făcut o selecție cu cele mai bune produse autobronzante disponibile în România, care te vor ajuta să obții bronzul dorit, fără ore petrecute la plajă sau la solar.

Spumă autobronzantă Invisi Foaming Tan Water, Vita Liberata, 199 lei, exclusiv în magazinele Sephora

O spumă cu efect autobronzant, cu textură lichidă, cu o formulă transparentă, dar și 0 risc de transfer. Poate fi utilizat atât pe față, cât și pe corp și oferă un bronz cu aspect natural care se dezvoltă în 4-8 ore de la aplicare și rezistă până la 7 zile. Formula sa este îmbogățită cu extracte naturale și organice, care au efect antiaging.

Cremă autobronzantă pentru corp Dior Bronze Self Tanning Jelly Body, DIOR, 269 lei

Conferă un bronz natural și uniform, iar datorită uleiului de migdale dulci, pielea este hrănită pe termen lung și răsfățată de un bronz strălucitor. Textura sa translucidă a fost concepută astfel încât să nu se transfere pe haine, alunecă ușor pe piele și o hidratează.

Ulei uscat autobronzant pentru corp Self Tan Dry Luxury Oil, St.Tropez, 189 lei, exclusiv în parfumeriile Douglas

O formulă cu uscare rapidă, de inspirație braziliană, care furnizează hidratare intensă de până la 7 zile, oferă un aspect natural și o strălucire aurie care durează zile la rând. Are un parfum irezistibil de neroli, citronela și grapefruit și este formulat fără parabeni și sulfați.

Gel autobronzant Sunright Insta Glow Tinted Self-Tanning Gel, Nu Skin, 152,86 lei

Sunright Insta Glow te ajută să te bucuri de un aspect bronzat, natural, deosebit, oferind beneficii de hidratare, fără o expunere excesivă la soare. Oferă un efect substanțial de bronzare care nu poate fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.