TOP 10 cele mai bune măști pentru părul deteriorat

0

Iată care sunt cele mai bune măști pentru părul deteriorat, care ar putea face minuni pentru podoaba ta capilară.

Mască restructurantă Structure Repair, Maria Nila, 104 lei, exclusiv în Profihairshop

Un tratament 100% vegan și netestat pe animale, potrivit părului delicat, deteriorat, uscat și tratat chimic. Conține extract de alge, cu efect reparator, care ajută ca părul să își redobândească rezistența, catifelarea și strălucirea naturală. În plus, conține și complexul Colour Guard, care protejează podoaba capilară și reduce estomparea culorii survenite în urma spălarii și coafării, razelor UV și radicalilor liberi.

Mască Resistance Therapiste, Kerastase, 199 lei

O mască revoluționară, recomandată părului foarte deteriorat, supra-solicitat, a cărui structură a fost afectată de factorii externi, colorare sau acțiunea instrumentelor de styling.

Cele mai bune măști pentru părul deteriorat: Restorative Hair Mask, Moroccanoil, 251 lei

Un tratament revitalizant de 5-7 minute, cu o formulă bogată în ulei de argan, unt de shea și proteine reparatoare, care refac elasticitatea părului și îi redau forța, de la interior spre exterior.

Mască hidratantă intens nutritivă Vital Nutrition Mask, Keune, 81,81 lei

Tehnologia Nutri Injection care se regăsește în această mască îmbunătățește elasticitatea, reface zonele deteriorate, fortifică și adaugă strălucire părului. În plus, reface imediat părul foarte deshidratat sau degradat. Proteinele din grâu restabilesc structura internă a firului de păr, polimerii adaugă volum și întăresc șuvițele de păr, iar complexul de întărire a firului de păr, Keravis, reface straturile interne și externe ale…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.