TOP 10 cele mai bune anticearcăne, pentru un machiaj ireproșabil

0

Știm cât este de dificil ca să găsești un anticearcăn – sau concealer, așa cum îl vei găsi trecut pe majoritatea ambalajelor – care să îți satisfacă toate nevoile, care să îți completeze look-ul și să mascheze cu adevărat cearcănele. Îți venim în ajutor și am realizat un TOP 10 cele mai bune anticearcăne, încercate de noi, și care oferă, într-adevăr, rezultate.

Anticearcăn Teint Couture Everwear Concealer 24h Wear, Givenchy, 162 lei, exclusiv în magazinele Sephora

Are o formulă cremoasă și pigmentată, maschează cearcănele, dar și imperfecțiunile și netezește liniile fine. Aplicatorul său în formă de inimă ajută ca produsul să se întindă extrem de ușor dintr-o singură aplicare, iar rezultatul, un aspect odihnit, uniform și luminos, durează pe tot parcursul zilei.

Anticearcăn Touche Eclat High Cover, Yves Saint Laurent, 179 lei

Un anticearcăn corector care oferă o acoperire de înaltă calitate, rezistență și rezultate de lungă durată, grație pigmenților concentrați care reflectă lumina într-o singură direcție. Formula sa mai cuprinde și un complex anti-oboseală cu vitamina E (pentru acțiune antioxidantă), cafeină (pentru stimularea microcirculației) și extract de gălbenele marocane, denumite și Gold Bloom, din grădina YSL Beauté Ourika (pentru o acțiune calmantă).

Cele mai bune anticearcăne: Teint Idole Ultra Wear Concealer, Lancôme, 166 lei

Formula sa ultra pigmentată camuflează eficient și complet imperfecțiunile, păstrând însă senzația de confort a tenului. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil, se aplică și se uniformizează ușor, iar rezultatul este unul natural,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.