Tommy si Dee Hilfiger au fost prezenti la Met Gala 2019

0
Tommy și Dee Hilfiger au fost prezenți la gala pentru strângere de fonduri dedicată Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute pe 6 mai 2019, în New York City pentru a celebra deschiderea expoziției „Camp: Notes on Fashion”.

Având la bază eseul din 1964 „Notes on Camp” al scriitoarei Susan Sontag, expoziția prezintă felul în care moda și arta au fost influențate de teme precum trucurile, exagerarea și ironia. Seara a fost co-prezidată de Lady Gaga, Alessandro Michele, Harry Styles, Serena Williams și Anna Wintour. Printre invitații aflați la masa lui Tommy și Dee Hilfiger s-au numărat ambasadorii de brand TOMMY HILFIGER la nivel mondial – Zendaya și Lewis Hamilton, dar și supermodelul Winnie Harlow, vedeta TV și antreprenoarea Kris Jenner, vedeta TV Corey Gamble, arhitectul de imagine Law Roach, cântăreața și compozitoarea Thalia și producătorul Tommy Mottola.

„Este întotdeauna un proces interesant să creez modele care sunt inspirate de unele dintre cele mai importante momente de modă” a declarat Tommy Hilfiger. „Nu poți spera la o seară mai memorabilă decât Met Gala pentru a vedea aceste design-uri prinzând viață”.  Prietenii și fanii brandului TOMMY HILFIGER sunt invitați să se alăture conversației folosind #TommyHilfiger pe Twitter și Instagram. Colecțiile marca TOMMy HILFIGER sunt disponibile în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

Tommy Hilfiger a purtat un tuxedo albastru, cu revere albe de mătase, pantaloni cu talie înaltă decorați cu motive în formă de stea din pietre strălucitoare, o cămașă clasică albă pliată, o cravată mare de satin negru, o vestă neagră de mătase și o pereche de ghete strălucitoare Chelsea.                                    

Dee Hilfiger a purtat o rochie albastră cu mărgele și motive în formă de stea și tiv asimetric, împreună cu un bolero cu dungi albe și roșii și cizme strâmte, în dungi. 

Zendaya a purtat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.