Tom Cruise îi interzice lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

0

Potrivit unor surse, starul, care este un scientolog devotat, nu îi permite lui Nicole, care a părăsit această religie când a divorțat de Tom în 2001, să participe la ceremonie.

Connor Cruise, în vârstă de 24 de ani, urmează să se căsătorească cu iubita sa italiancă Silvia, care a fost numită „Prințesa Scientologică”.

Connor Cruise

„Tom se află în spatele acestei decizii, iar ceea ce dorește el este literă de lege. Tom a luat decizia și Connor a urmat-o”, a spus o sursă pentru Radar Online.

Nicole Kdman a avut o relație agitată cu Cruise care a obținut custodia totală a celor doi copii, Connor și Isabella, în momentul în care căsnicia lor a luat sfârșit.

Potrivit aceleiași surse, Connor „venerează pământul pe care calcă tatăl său”și nu a vrut să treacă peste cuvântul lui.

Atât Connor cât și Silvia sunt membri devotați ai Bisericii Scientologice, iar Tom Cruise este încântat că fiul său se va căsători cu un prieten scientolog.

Nicole, care a dat vina pe această religie pentru destrămarea mariajului cu celebrul actor dar și pentru faptul că a fost îndepărtată de copiii ei adoptivi, nu a fost prezentă nici la nunta Isabellei în 2015.

Tom Cruise îi interzice lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

Tom Cruise și Nicole Kidman în anul 2000

Îi iubesc, dar acum sunt adulți. Au luat decizia de a fi scientologi și ca mamă, este de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.