Tipul de bărbat de care trebuie să fugi, fără să te uiți în urmă! 5 caracteristici la care să fii atentă

0

Tipul de bărbat de care trebuie să fugi… aproape că vrei desenat un portret robot, pe care să-l ții lipit pe frigider. Să îl vezi zilnic, să ți se imprime în creier, iar șansa de a greși să fie minimă. Există un astfel de portret robot, însă el include elemente comportamentale, emoționale la care tu trebuie să fii atentă.

Ba tu ești așa!

Ai descoperit niște lucruri care nu îți plac la el, poate chiar a avut diverse manifestări care au lăsat mult de dorit. Pentru a continua relația discuți direct despre ce nu a fost ok pentru tine, și ce ai tu nevoie în cuplu. Pur și simplu încerci să pui niște limite sănătoase. Iar aici începe circul.

Tipul de bărbat de care trebuie să fugi trece la atac și pune în act ceea ce se numește fenomenul de proiecție. Adică suprapune peste tine caracteristicile lui. Tu ești așa, nu el. Tu ai greșit, nu el. Tu ai avut comportamente deplasate, nu el. El este atent, drăguț, sincer, un om de calitate, iar tu minți, manipulezi, ești egoistă. Poate va avea chiar un discurs foarte bine pus la punct, repetat evident în nenumărate alte povești amoroase. Pentru că el nu acceptă realitatea și nu va face nimic pentru a deveni o persoană mai bună.

Tipul de bărbat de care trebuie să fugi face des pe victima

Ce contează pentru el? Să iasă întotdeauna basma curată. Cei din jur să îl considere bun și valoros, chiar dacă e o validare complet falsă. Așa nu mai simte rușine, stima de sine se duce din nou la cele mai înalte cote și se simte bine. Prin urmare chiar dacă el te-a rănit, va țipa în gura mare că tu ai fost personajul negativ. Mai mult, poate apela la diverse strategii care să te provoace, să te aperi și așa va arăta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.