Ţinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Gălăţescu!

0

Extravaganţa a fost la ea acasă, luni seară (6 mai), la cea de-a 71-a ediţiei a Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului. Show-ul fabulos a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Zeci de actriţe, actori, modele şi vedete mondene au păşit pe covorul roz, sub privirile camerelor de filmat şi ale criticilor de modă, în cele mai spectaculoase rochii. 

Dress code-ul acestei ediţii a fost ‘Camp: Notes on Fashion” (n.r. Notele modei). Pe lângă vedetele care au făcut parada modei cu ţinutele lor, a avut loc şi una dintre cele mai mari strângeri de fonduri din America, pentru Costume Institute al celebrului The Metropolitan Museum of Art.

Ţinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Gălăţescu!

Anna Wintour, redactorul şef al revistei americane Vogue, a fost gazda Met Gala, alături de Harry Styles, Serena Williams şi Lady Gaga, care a ieşit în prim-plan cu cele patru ţinute controversate din cadrul galei.

Cu această ocazie, celebrităţile au avut ocazia să îşi etaleze rochiile alese special pentru acest eveniment, fără să se gândească ce vor avea de comentat criticii de modă.

În exclusivitate pentru Verdict.ro, analistul de modă, Alin Gălăţescu, a analizat ţinutele divelor de la Met Gala 2019. Acesta a concluzionat care au fost cele mai WOW apariţii de pe covorul roz de la cel mai tare eveniment de modă din SUA. Lady Gaga, Emily Ratajkowski, Celine Dion, Kylie şi Kendal Jenner, se numără printre vedete care au făcut senzaţie.

Met Gala 2019. Ediţia cea mai excentrică, cea mai riscantă şi spectaculoasă din ultimii ani, cu o temă foarte conceptuală ‘Camp: Notes on Fashion’ a criticului Suzeni.

Înainte de gală, a avut loc vernisajul acestei mari expoziţii pe tema, cu sute de creaţii care ilustrează ideea din concept, şi care, din punctul meu de vedere, nu fac altceva să dovedească cu adevărat că moda este o artă. Met Gala a fost,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.