Ținuta cu care Lidia Buble a uluit pe toată lumea. Cum s-a îmbrăcat

0

Lidia Buble a postat, pe Instagram, mai multe fotografii în care apare îmbrăcată într-o ținută sexy. În partea de sus, vedeta poartă o bluză bufantă, de culoare mov, în timp ce în partea de jos are o pereche de pantaloni din piele, foarte scurți.

Apariția vedetei nu s-a bucurat de aprecierea fanilor, care și-au spus părerea cu privire la look-ul adoptat de cântăreață.

„Nu am văzut în viața mea o persoană care să se îmbrace mai urât decât Lidia. Nu îmi dau seama cum se poate îmbrăca așa”, „Au la bani și dau bani pe cârpe în loc să dea o farfurie de mâncare la niște oameni”, „Aveți bani și vă îmbrăcați ca dr….. Asta înseamnă să ai și să nu știi să apreciezi valoarea banului”, „Nu te avantajează”, „Oare o imiți pe cea cu găina de companie?”, „Te-ai îngrășat”, „mai bine cu câteva kilograme în plus și sănătoasă, decât bolnavă și cu pastilele după ea. oricum e înaltă și nu se vede”, sunt comentariile pe care le-a primit Lidia Buble.
Lidia Buble, în vârstă de 25 de ani, este o cunoscută cântăreață din industria muzicală din România. Fată de pastor penticostal, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați. Lidia Buble formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.

Citește și: 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.