Tily Niculae, despre al doilea copil. „Trebuie să trag aer în piept. Are legătură cu cele două sarcini pe care le-am pierdut”

0

 

Tily Niculae este cunoscută publicului telespectator din România ca actriță de sitcom-uri. Vedeta formează o familie cu Dragoș Popescu, împreună cu care are o fetiță, Sofia.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Tily Niculae a fost întrebată ce își dorește în 2019. Vedeta a afirmat că ar vrea să mai aibă un copil.

„Mi-aş dori încă un copil, un băieţel poate. Da, trebuie să trag aer în piept, dar n-are legătură cu faptul că ar fi al doilea copil, ci cu cele două sarcini pe care le-am pierdut. Trebuie să mă montez psihic şi să-mi asum faptul că asta se poate întâmpla din nou, fără să mă simt vinovată, aşa cum m-am simţit atunci…

… Îmi doresc foarte mult. Şi, dacă inima e pregătită să dea atâta iubire, de ce să mă limitez, de ce să nu fie casa plină, de ce Sofia să fie singură? Dar dacă e să nu fie, până la urmă, Sofia face cât 100 de copii”, a declarat actrița.

Citește și:

Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie’ la Fonduri Europene

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.