TIFF 2019. Nicolas Cage, invitat special | Străine, Vedete

0

Nicolas Cage va fi prezent la cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România, TIFF 2019, ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 31 mai – 9 iunie. Celebru actor va primi Trofeul Transilvania pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale.

Nicolas Cage la TIFF 2019

Evenimentul în cadrul căruia i se va înmâna trofeul va avea loc în data de 1 iunie, în Piața Unirii Open Air. Cu această ocazie, publicul prezent la TIFF 2019 va putea urmări thriller-ul hi-tech Față în față (Face/Off, r. John Woo), în care Nicolas Cage interpretează, alături de John Travolta, alternativ, rolul unui ucigaș psihopat și al polițitului care se află pe urmele lui, potrivit tiff.ro.

Pe 2 iunie, la Castelul Banffy de la Bonțida, de la ora 21.30 va fi proiectat filmul de groază „Mandy” (2018), regizat de Panos Cosmatos, în care Nicolas Cage joacă rolul unui bărbat care vrea să răzbune moartea iubitei lui.

Tot în această zi, publicul festivalului TIFF 2019 va avea ocazia să participe la o întâlnire unică cu superstarul, moderată de directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov.

Nicolas Cage a filmat și în România

Născut pe 7 ianuarie 1964 în Long Beach, California, Nicolas Kim Coppola, cunoscut ca Nicolas Cage, provine dintr-o familie de origine italiană. Inspirat de James Dean, aceasta și-a dorit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.