Thomas Markle speră să se împace cu fiica lui, Meghan Markle, înainte de sărbători

0

Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, a apărut luni la Good Morning Britain, unde a spus că speră să se împace cu fiica lui în următoarele săptămâni. Thomas, care nu a mai vorbit cu fiica sa înainte de nunta regală, a declarat că îi scrie în fiecare zi, trimițând chiar și scrisori la Palatul Kensington, la care nu primește însă, niciun răspuns.

„Meghan a fost dintotdeauna o persoană autoritară, iar acest lucru face parte din natura ei, dar niciodată nu a fost nepoliticoasă. Am fost lăsat pe dinafară. Nu sunt sigur din ce cauză se întâmplă asta. Îmi iubesc fiica foarte mult. Îmi doresc să mă caute, să-mi scrie un mesaj, orice. Trebuie să existe un loc și pentru mine. Sunt tatăl ei”, a declarat Thomas.

La un moment dat în timpul interviului, Thomas s-a uitat direct în cameră pentru a-i transmite un mesaj Ducesei de Sussex, care în prezent, așteaptă un copil împreună cu Prințul Harry. „Te iubesc foarte mult. Mi-ar plăcea să știu ce faci. Orice neînțelegeri am fi avut, sper că le putem rezolva. Suntem o familie.”

Thomas a continuat prin a spune că ar fi recunoscător Reginei Elisabeta a II-a dacă ar putea să-l ajute să reia legătura cu Meghan. „Mă gândesc că ar vrea să rezolve orice fel de probleme de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.