Thomas Markle Jr., mesaj emoționant pentru Ducesa de Sussex | Străine, Vedete

0

La aflarea veștii că Meghan a născut un băiețel, Thomas Markle Jr. i-a transmis acesteia un mesaj emoționant prin intermediul presei. Acesta își dorește ca venirea pe lume a bebelușului regal să fie un motiv suficient pentru o reuniune de familie și o încurajează pe sora sa vitregă să îngroape securea războiului și să se împace cu familia sa, mai ales cu tatăl ei, potrivit Dailymail.

Fratele Ducesei de Sussex i-a felicitat pe Ducii de Sussex într-un interviu online pentru tabloidul britanic The Sun, dar totodată s-a arătat îngrozit de ideea că tatăl său nu o să-și cunoască niciodată nepotul care s-a născut în dimineața zilei de 6 mai, la ora locală 05:26 (03:26 ora României), având o greutate de 3 kilograme și 260 de grame.

Acesta este de părere că toți bebelușii aduc în fiecare familie fericire și bucurie și pot chiar să ajute familia să se reapropie, ceea ce speră să se întâmple și în cazul lor: „Tuturor ne-ar plăcea să cunoaștem bebelușul și să fim parte din viața lui, mai ales tatăl meu” a mărturisit Tom Markle.

„Sper ca ea să nu fie nedreaptă și să îl țină departe de toata lumea. Sper să fie deschisă și să lase bebelușul să facă parte din viețile tuturor” a mai spus el.

Thomas Markle Jr., în vârstă de 53 de ani, este de părere că sora sa vitregă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.