Thomas Markle a dezvăluit adevăratul motiv din spatele neînțelegerilor cu Meghan și Harry

0

Markle, în vârstă de 74 de ani, a fost invitat în emisiunea „Good Morning Britain”, unde a vorbit cu gazdele show-ului, Piers Morgan și Susanna Reid, în direct din California.

Bărbatul susține că încearcă să intre în legătură cu Meghan în fiecare zi, însă nu primește nicio veste de la ea.

Thomas a spus că motivul din spatele neînțelegerilor este faptul că Meghan și Harry cred tot ceea ce se scrie despre el în ziare.

Singurul lucru la care mă pot gândi este acela că ei citesc toate acele lucruri în tabloide și tot ceea ce oamenii spun că eu zic. Iar eu am dat cinci interviuri și pe lângă acele interviuri au apărut oameni care au zis că am spus aceste lucruri, dar eu nu le-am spus, dar ei îi cred și eu sunt cel evitat”, a afirmat tatăl lui Meghan Markle.

Thomas Markle a fost ingornat total de fiica sa de la nunta acesteia cu Prințul Harry al Marii Britanii.

Ea (n.r. Meghan) este mereu foarte politicoasă cu toată lumea, nu a fost niciodată nepoliticoasă. Nu știu ce se întâmplă acum. Au existat unele întrebări referitoare la infarctul meu. Cel mai nefericit lucru este că Harry și fiica mea cred tot ceea ce se scrie în ziare”, a mai spus Thomas.

De câteva săptămâni tot încerc să ajung la ea, îi dau mesaje în fiecare zi, dar nu am primit nimic înapoi”, a completat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.