The Motans: mai mult despre muzică și mai puțin despre pisici

0

Dacă și tu ai fredonat vreodată versurile „Poate, poate / Apusul e un răsărit văzut de la spate”, cu siguranță vrei să știi cine este Denis Roabeș, artistul din spatele proiectului The Motans.

ELLE: Ai cunoscut succesul într-un timp relativ scurt, iar ascensiunea ta a fost rapidă pe piața muzicală. Cum gestionezi relația cu succesul și notorietatea? Succesul ți-a afectat viața personală în vreun fel?
The Motans: Acest timp relativ scurt este… relativ. Da, trebuie să recunosc că odată cu lansarea piesei „Versus”, împreună cu cei de la Global Records, The Motans începea să devină un nume cunoscut și pare că ascensiunea a fost una rapidă, dar eu mă ocupam deja de muzică de aproape un an de zile, existau deja câteva piese postate pe canalul de YouTube. Deci e cumva o chestie subiectivă acest timp relativ scurt. Poate chiar și acest succes. Toți vedem lucrurile în mod diferit. În schimb, un lucru este cert, și anume faptul că mă bucur enorm când muzica mea atinge sufletele oamenilor. Cred că asta reprezintă succesul pentru mine acum. Cât despre notorietate, recunosc că este plăcut să vină cineva la tine și pur și simplu să-și exprime aprecierea pentru ceea ce faci. Cea mai mare schimbare pe plan personal a fost faptul că m-am mutat în București, departe de familie (n. red.: Denis este din Chișinău). Dar încerc să mă concentrez pe partea pozitivă și să mă bucur de prietenii și toți oamenii care au apărut în viața mea în urma acestei schimbări.

ELLE: Ți-e dor de locurile în care ai copilărit? Cât de des reușești să ajungi acasă? Și ce înseamnă „acasă pentru tine?
T.M.: Mi-e dor, dar nu aș putea să spun că e un dor aprins, e acea nostalgie pe care cred că o resimțim cu toții. Acasă la familie, din păcate, ajung destul de rar, încerc pe cât posibil să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.