The more the merrier

0

Fotografii: Alexandru Roșieanu

Realizator: Maurice Munteanu

Anca Sînă Serea și Adrian Sînă, împreună cu cei cinci copii ai lor, au fost protagoniștii unui pictorial în care veselia a fost cuvântul de ordine. Iar piesele vestimentare din colecțiile Tommy Hilfiger pentru sezonul primăvară-vară au întregit atmosfera.

Colecțiile prezentate sunt disponibile în magazinele Tommy Hilfiger, Tommy Jeans și Tommy Kids selecționate.

Machiaj: Andreea Ghencea;

Coafură: Sorin Papaioc.

Interviu de Crina Alexe

Elle: Care este relația ta cu moda?

Anca Sînă Serea: Aș descrie relația mea cu moda ca fiind una destul de activă și constantă, mai ales datorită job-ului, dar nu una în care investesc sume colosale, ci mai degrabă una în care încerc să păstrez un echilibru între calitate, tendințe și costuri. Dar trebuie să mărturisesc că am avut și perioade în care făceam adevărate pasiuni pentru niște obiecte vestimentare.

Adrian Sînă: Sunt pasionat de haine de când mă știu. Îmi place să port lucruri deosebite, caut lucruri deosebite, încerc să fac combinații îndrăznețe, pe care, uneori, lumea din jurul meu nu le înțelege.

Elle: Cum îți alegi hainele, pe ce criterii?

A.s.s.: În primul rând, aș spune că în funcție de personalitatea mea. Îmi plac tex­turile fine, lucrurile feminine, fluide, rochia fiind piesa predominantă în garderoba mea. Aș merge chiar pe o linie ușor conservatoare: cămășile frumoase, bluzele din mătase, pan­talonii cu talie înaltă, trenciurile, sacourile în culori diferite și neapărat tocurile foarte înalte! Dar atunci când sunt cu cei mici și avem diverse preocupări specifice vârstei și pasiunilor lor, hainele mi le adaptez clar în funcție de cât de activi suntem.

A.s.: Încerc să aleg lucruri simple, dar complicate în același timp. De regulă, caut un obiect…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.