Teoria conspirativă #FakeMelania reapare în atenția publicului după ultima vizită a Primei Doamne alături de Donald Trump

0

Tot mai multe persoane de pe Internet par să creadă cu tărie că Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, are o dublură care o înlocuiește la aparițiile oficiale, deși Casa Albă a catalogat aceste presupuneri drept ridicole. Astfel, a luat naștere un hashtag creativ, #FakeMelania, în sprijinul ideii conspirative care a apărut pentru prima dată în 2017.

Un purtător de cuvânt al Melaniei Trump nu a răspuns întrebărilor adresate de People, însă biroul său a negat mai târziu afirmațiile, potrivit CNN.
„Încă o dată ne consumăm cu o poveste falsă ridicolă când putem vorbi despre munca pe care Prima Doamnă o depune în beneficiul copiilor, inclusiv epidemia de opioide care ne-a acaparat națiunea”, a declarat Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei.

Conform Vox, speculațiile au pornit în luna octombrie 2017, când un bărbat pe nume Joe Vargas a postat un video pe Twitter care a devenit viral. În video, Președintele vorbește reporterilor, iar Melania îi stă alături, fără să scoată un cuvânt. „Aceasta nu este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.