Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019

0

Domnica Mărgescu, Maurice Munteanu și Cristina Crăciun au realizat o selecție cu cele mai HOT tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019.

Arta contemporană

Rochii ca niște tablouri, imprimeuri artsy și tot soiul de combinații cromatice eclectice – toate se regăsesc într-un cocktail exploziv, în tendințele noului sezon.

Denim prespălat

Vechile nostalgii post-revoluționare vor fi acum satisfăcute – iată că jeanșii prespălați (care seamănă foarte tare cu cei turcești, atât de în vogă la momentul respectiv în spațiul local) revin în forță pe marile scene.

Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019: Micro mini

Cu cât mai scurtă va fi o fustă (sau o rochie), cu atât mai stylish va fi. Desigur, această tendință implică și părăsirea zonei de confort și accesarea rapidă a sălii de sport.

Solaris

Nuanțele solare și, în special, tonurile de galben se vor regăsi în acest sezon în absolut toate colecțiile. Poți opta pentru un total look sau doar pentru un accent de culoare.

Buline

Un motiv atât de clasic, dar mereu surprinzător, bulinele revin mai sexy ca niciodată, pe rochii transparente, feminine, într-o formulă nouă, nici prea retro, dar nici periculos de modernă.

Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019: Bej cu bej cu bej cu bej

Mixează toate nuanțele de bej din garderobă și vei obține un look atât de actual, încât va fi instantaneu preluat de toate prietenele tale fashioniste.

Păsările

Absolut toate aplicațiile de pene sunt la modă – poți face și exces de pene, nu se va supăra nimeni. Moda are nevoie constant de tot felul de perioade flamboaiante.

Pălărierul nebun

Celebrul personaj al lui Lewis Carroll a inspirat,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.