Taylor Swift, marea câștigătoare la gala American Music Awards

0

Taylor Swift a dominat gala American Music Awards (AMA) organizată duminică în Los Angeles, vedeta pop fiind declarată ”Artistul deceniului”, o distincţie anunţată înaintea ceremoniei, dar şi câştigătoarea celui mai important premiu al serii – ”Artistul anului”, relatează Press Association.

Vizibil emoţionată la primirea trofeului ”Artistul anului” în cadrul celei de-a 47-a ediţii a acestor premii înfiinţate în 1973, Taylor Swift a declarat că cele douăsprezece luni anterioare i-au oferit ”unele dintre cele mai uimitoare momente”, dar şi ”cele mai dificile lucruri prin care am trecut în viaţă”.

Ea a fost implicată recent într-un scandal după ce directorii a două case de discuri au afirmat că artista nu îşi poate interpreta melodiile pe scena AMA. Vedeta în vârstă de 29 de ani a făcut apel luna aceasta la cei 85 de milioane de urmăritori ai contului său de Twitter pentru a o susţine în controversa care vizează drepturile de autor asupra melodiilor sale, acuzându-i pe directorii unor case de discuri că exercită un „control tiranic” asupra muzicii sale. Cei doi directori, identificaţi de Swift ca fiind Scott Borchetta şi Scooter Braun, au refuzat de asemenea utilizarea unor înregistrări mai vechi sau filmări din timpul concertelor pentru un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.