Taylor Swift a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate a anului 2019

0

În topul realizat de Forbes, Celebrity 100 List, Taylor Swift a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate a anului 2019, cu un venit estimat la 185 de milioane de dolari câștigați în decursul anului trecut. Deși artista în vârstă de 29 de ani a mai fost clasată pe primul loc în acest top, de data aceasta a reușit să doboare și un record personal, cu cea mai mare sumă încasată până acum.

O parte considerabilă din total este reprezentată de achiziționarea de drepturi exclusive de către Netflix a Reputation Stadium Tour anul trecut, pentru un concert special live în Ajunul Anului Nou, precum și semnarea contractului cu Republic Records al Universal Music Group, după ce a părăsit Big Machine Label Group. Mai multe surse au dezvăluit că noua înțelegere ar valora chiar 200 de milioane de dolari.

Taylor Swift a întrecut-o pe Kylie Jenner, care a reușit să strângă 170 de milioane de dolari, aceasta clasându-se pe locul al doilea. Kanye West se regăsește pe locul al treilea cu 150 de milioane de dolari, deținând 100% din imperiul Yeezy. Printre celebritățile din topul realizat de Forbes se numără și Ed Sheeran, ajungând…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.