Tavi Colen a scos mașina din garaj, ca să-și facă studio de înregistrări

0

Șapte ani i-a luat artistului să-și ridice impozanta vilă din inima Capitalei, de pe Dealul Mitropoliei, gândită în așa fel încât să-i asigure tot confortul. Și-a proiectat casa ca un spațiu liniștit și aerisit, în care să se relaxeze și să se refacă între concerte și înregistrări. A prevăzut în plan un garaj, însă nu și un studio de înregistrări, tocmai pentru a nu-și strica „zenul”.

Între timp, lucrurile s-au schimbat. Tavi Colen e aproape însurat, casa nu mai e una de burlac, iar meseria sa, cea ce muzician, și-a cerut tributul – o sală de repetiții și propriul studio de înregistrări.

Investiția a fost realizată până la urmă, însă cu sacrificii, inclusiv mutatul în stradă al automobilului din garaj, pentru că fix acolo și-a găsit locul studioul! Acum, camera respectivă, izolată fonic și umplută de scule, e gata pentru primirea lui Tavi și a colegilor săi.

„Nu intenționez să fac producție muzicală, însă studioul a apărut ca un necesar, o nevoie a noastră, a trupei. Deocamdată, ne folosim noi de el”, ne-a explicat solistul.

CITESTE SI: Solistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu a debutat pe scena Operei din București

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.