Târgul Made in RO – Concentrat fin de design contemporan ediția #FlowerPower

0

Așa cum te-am obișnuit, și ediția #13 aduce cele mai bune proiecte ale designerilor români: accesorii home&deco, ilustrație, bijuterie, ceramică, design textil, fashion și, nu în ultimul rând, package design. 90 dintre cele mai valoroase proiecte de design românesc, atent selecționate în urma apelului de proiecte, îți dau întâlnire la ediția #FlowerPower a târgului Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, creat de platforma editorială Designist.ro.

Rămânem într-una dintre cele mai vibrante zone creative a Bucureștiului, cartierul Timpuri Noi. Made in RO #13 are loc tot la Impact Hub Bucharest, pe Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1.

Secțiunile cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, design textil, decorațiuni etc.

#CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion.

#CartierulFood vrea să arate în continuare că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules!

În cadrul Made in RO #13, lansăm ROOM 1.0 – un proiect care își propune să aducă în atenția publicului unele dintre cele mai active și inovatoare business-uri românești din zona designului de produs. Prima ediție îi prezintă pe cei de la Foldo, un studio de design românesc care creează aproape orice din carton. Vei putea fi oaspete într-un studio de 36 mp, amenajat în viziunea Foldo, în care pata de culoare o dau și alte obiecte ale designerilor români. Studioul va fi complet mobilat cu piese din carton – pliabile, ușor de transportat, 100% reciclabile și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.