Surpriza lui Connect-R, la aproape doi ani de la divorțul de Misha

0

„Piesa nu vorbește despre iarnă, este de fapt un joc de cuvinte, sunt sentimente, trăiri, dezamăgiri, toate transpuse pe note muzicale. Piesa „Iarna’ este inspirată din viața mea, iar Connect-R a reușit să surprindă foarte bine nuanțe pe care numai eu le știam!”, declară artista Raffy.

Totul a pornit de la faptul că, până la 18 ani, Raffy nu a avut curajul să-i spună „Te Iubesc” niciunui băiat, nu a avut puterea să-și recunoască și declare sentimentele față de un EL. Iată că, muzica este singurul „instrument’ care o ajută să facă aceste mărturisiri.  Așa cum povestește însăși artista, Connect-R a înțeles perfect mesajul și a reușit să-l transmită prin această piesă, pe care a compus-o și produs-o în totalitate. „M-a inspirat povestea de viață a lui Raffy, care este una impresionantă și despre care sunt convins că o să aflăm mai multe în perioada următoare!’, a declarat Connect-R.

Colaborarea dintre Connect-R și Raffy s-a legat datorită mamei artistei care s-a dus la studio și i-a propus artistului să-i compună o piesă fiicei sale. „După ce am cunoscut-o și, mai ales, ascultat-o pe Raffy, mi-am dat seama că împreună avem multe de spus în peisajul muzical din România!”, mai spune artistul.

Citește și

GRAMMY 2019. Cântăreaţa Lady Gaga…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.