„Sunt sigură că mă înțelegeți”

0

Andreea Berecleanu a postat pe contul de socializare, în Ajun de Crăciun, o imagine, în care apare împreună cu mama ei, iar alături a scris un mesaj emoționant, în prag de sărbători.

Andreea Berecleanu va petrece de sărbători în familie

„Ne pregătim de Crăciun, nu uităm de taina bucuriei Nașterii Domnului, chiar dacă alergăm pe ultima sută cu gândul la cei dragi, la o bucată de cozonac pe masă, la un vin roșu, la miros de brad, la colinde. Eu voi avea în această perioadă casa plină de copii, de familie, de prieteni. Și printre picături, mase puse, dorința de a fi o gazdă bună, mi-am găsit un răgaz să imortalizez o secvență de viață cu mama. Un moment doar al nostru și în acele câteva secunde, totul s-a oprit în jur. Sunt sigură că mă înțelegeți! Să aveți parte de aceste trăiri mereu! Crăciun fericit!”, a scris Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu (43 de ani) și Constantin Stan (61 de ani) sunt împreună de șase ani, iar în noiembrie 2016 s-au cununat religios. Formează o echipă şi acasă, și la serviciu, unde celebra prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 îl ajută pe medicul estetician cu tot ce ține de partea de comunicare. De asemenea, Andreea Berecleanu se află în fața camerelor de filmat de mai bine de 25 de ani. Chiar dacă este implicată și în alte proiecte,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.