Suma pe care o primesc surorile Kardashian-Jenner pentru postările sponsorizate este, cu adevărat, impresionantă

0

Dacă urmărești cel puțin pe una dintre surorile Kardashian-Jenner pe rețelele de socializare, probabil că ai observat produsele pe care le promovează pe contul personal de Instagram. Te-ai gândit, însă, ce sumă primesc pentru aceste recomandări? Dincolo de contractul în televiziune și liniile de cosmetice, promovarea produselor pe Instagram reprezintă o altă sursă de venit pentru faimoasa familie. Iar câștigurile sunt considerabile.

„Fiicele mele primesc constant oferte pentru a promova produse pentru o anumită companie sau un brand, în social media. Au un preț pe postare, sau pe Instagram Story, sau pe Facebook… au o listă de prețuri. Pot spune că fiecare preț are șase cifre”, a spus Kris Jenner într-un interviu pentru CBS This Morning.

Deși Kris nu a precizat cu exactitate prețul, ea a explicat că acesta depinde de subiectul postării și care dintre membrii familiei îl va prelua. Prețurile cresc pentru „produsele farmaceutice, băuturi sau produse ingerabile”. Am văzut-o până acum pe Kylie promovând vitamine pentru păr, pe Kim promovând shake-uri pentru dietă, iar pe Khloe promovând produse de îngrijire a pielii pe Instagram, ceea ce înseamnă că au avut încasări substanțiale doar din aceste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.