Suferința tatălui Nicoletei Luciu. Nu și-a mai văzut nepoții de trei ani

0

De-a lungul anilor, relația dintre Nicoleta Luciu și tatăl său a fost una tensionată. Acum, situația dintre cei doi pare să se fi îmbunătățit, după cum a declarat Ion Luciu pentru click.ro.

Însă, tatăl Nicoletei Luciu a mărturisit că suferă că nu și-a mai văzut cei patru nepoți de trei ani. Aceștia locuiesc cu Nicoleta Luciu și soțul ei la Miercurea Ciuc.

„Fetele mă ajută şi cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoţei de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”, a declarat Ion Luciu, potrivit sursei mai sus-menționate.

Tatăl Nicoletei Luciu a avut mari probleme cu alcoolul. Părăsit de soție, Ion Luciu s-a mutat în casa părintească din comuna Ștefan cel Mare, din județul Argeș.

De ceva vreme, Nicoleta Luciu a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt foarte dedicați celor patru moștenitori ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin.

Citește și: OPINIE/ „Repetarea istoriei prea recente”. PAH despre uitarea ororilor făcute de Securitate înainte de Revoluția din 1989

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.