Succes internațional pentru artiștii Global Records: muzica lor se aude la radiourile din întreaga lume

0

Muzica românească e în topuri nu numai la radiourile de la noi, ci și în străinătate. Țări precum Italia, Grecia, Rusia, Mexic, SUA, Franța, Spania, Polonia, Belgia sau Bulgaria ascultă piese ale artiștilor Global Records, care au cucerit topurile și sunt difuzați de cele mai importante posturi de radio din lume.

 

5GANG au „SOS” nu numai în România, ci și peste hotare. Hit-ul care a lansat un trend se aude acum, alături de piesa „VIP”, pe cel mai important radio din Bulgaria, Radio The Voice, dar și pe TV The Voice. Piesa are în acest moment aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube.

5GANG – SOS

 

Și vocea Antoniei se aude în țări precum Lituania, Polonia, Olanda, Spania și Austria, piesa „Trika Trika” pe care artista a lansat-o de curând împreună cu Faydee aflându-se în topurile europene. Cu peste 1,3 milioane de vizualizari pe YouTube în numai 4 zile de la lansare, piesa Antoniei cu Faydee se aude pe cele mai relevante radiouri comerciale din România.

Faydee feat. Antonia – Trika Trika

 

„Mariola”, hitul lansat de Minelli care s-a auzit vara aceasta peste tot este pe locul 1 în Top Hot 30 la radio NRJ Rusia. Cântăreață, compozitoare și textieră, Minelli a reușit să facă o țară întreagă să fredoneze versurile „hola, yo me llamo…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.