Style Report: Dua Lipa – compozitoare, cântăreață și… style icon

0

2018 a fost fără doar și poate anul lui Dua Lipa. Deși intrată în industrie cu câțiva ani în urmă, lansarea single-urilor „New Rules”, în vara lui 2017, și „One Kiss” în colaborare cu Calvin Harris în aprilie 2018, i-au adus notorietata la nivel mondial, să nu mai vorbim de locul 1 în topurile muzicale și multe premii.

Totuși, ceea ce o face pe Lipa o artistă completă, pe lângă talent, atitudine și modul în care interacționează cu publicul și fanii, este stilul său vestimentar. Iată 10 momente în care Dua Lipa ar fi meritat titlul de „Cea mai bine îmbrăcată artistă pop a momentului”.

Dua Lipa – compozitoare, cântăreață și… style icon

Da, în caz că nu știați, sutienul pe post de top este un trademark al artistei. Și într-adevăr, cu un asemenea abdomen, nici noi nu am rata niciun moment ca să ni-l expunem.

 

Pălărie cu calotă înaltă, cămașă satinată cu print tie-dye, fustă din piele roșie și cizme înalte snakeskin. Numai Dua Lipa ar fi putut alege, dar și controla o asemenea combinație puțin spus îndrăzneață.

 

3.

Aceasta este probabil cea mai cunoscută apariție de streetstyle a vedetei, atât datorită croiului curajos al rochiei, cât și a combinației imprevizbile cu bereta galbenă.

 

„my most extra mirror pic” și nu puteam să o spunem mai bine. Un haos controlat, amestecul de printuri combinându-se perfect cu machiajul exagerat.

 

5.

Acesta a fost look-ul „to die for” al verii 2018. Din nou, Dua are abdomenul la vedere, de data aceasta într-un compleu cu buline.

 

„Rozul nu este numai o culoare, ci și o atitudine.” Cântăreața pare că știe că secretul atunci când porți cizme înalte este să lași cât mai multă piele la vedere, astfel încât să se creeze efectul unei siluete alungite. Drept urmare, ea a optat pentru un mini skirt și un crop top.

 

Ca un joc de cuvinte, putem spune că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.