Studiu World Class: România înregistrează cea mai rapidă creștere a pieței de health & fitness din Europa (+ 45% în următorii 5 ani)

0

Împreună cu Daedalus Online, A.T. Kearney a realizat un sondaj de piață online pentru World Class, pentru a înțelege profilul clientului român de health & fitness. Eșantionul a cuprins respondenți (membri și non-membri ai cluburilor) din orașe cheie, cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani.

În ceea ce privește perspectivele de dezvoltare pentru piața de health & fitness din România, există o cerere sporită pentru cluburile premium de sănătate și fitness și o disponibilitate crescută de a plăti pentru servicii premium. Până în 2023 este de așteptat ca încă 250.000-300.000 de noi membri să se alăture pieței de fitness (o creștere de 30-35% față de 2018). Valoarea de piață în 2023 este estimată la 360-380 milioane EUR (o creștere de 45-55% față de 2018).

Pe piața românească de health & fitness există un singur jucător dominant, World Class, cu 35 de cluburi active, alte trei cluburi care urmeaza sa fie deschise in 2019 si prezență în mai mult de un oraș. Cu peste 60.000 de membri și o cotă de piață de aproximativ 7% în cee ace privește numărul de abonați, World Class este activ în segmentul premium și lider de piață în ceea ce privește rețeaua, calitatea de membru și veniturile.

„Ultimele tendințe arată că România înregistrează cea mai rapidă creștere a pieței de health &fitness. Aceasta este o oportunitate pentru noi și vom continua să investim. Este o parte din strategia World Class de a continua extinderea pentru ca serviciile de health & fitness să devină mai accesibile pentru români, mai aproape de locul în care locuiesc și lucrează. Extinderea rețelei noastre se concentrează strict asupra locațiilor urbane strategice, iar abordările noastre de vânzări și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.