Strigăt de ajutor al fostului logodnic al Ariadnei Grande

0

În postarea de sâmbătă dimineață, Davidson scria că „Chiar nu mai vreau să fiu pe acest pământ. Fac tot ce pot pentru a rămâne aici pentru voi, dar de fapt nu știu cât de mult mai pot rezista. Tot ce am încercat vreodată să fac este să ajut oamenii. amintiți-vă că v-am spus asta”, a fost mesajul postat cu câteva minute înainte de a-și șterge contul.

Mesajul i-a pus pe jar pe toți apropiații starului care a vorbit și în trecut despre faptul că a fost diagnosticat cu tulburare de personalitate borderline și despre dificultățile pe care le presupune această boală.

De altfel, chiar cu o oră înainte de a posta acest mesaj, comediantul a distribuit pe Instagram un mesaj în care îl lăuda pe Kanye West pentru curajul de a vorbi despre sănătatea mentală.

Printre vedetele care au reacționat imediat după postarea lui Davidson a fost și Ariadna Grande. Cântăreața a scris că este ‘jos’ și „Nu plec nicăieri dacă ai nevoie de cineva sau de orice altceva. Știu că ai tot ce îți trebuie și aceea nu sunt eu, dar sunt aici”. Mesajele au fost șterse la scurt timp după postare.

Canalul NBC cei care filmează Saturday Night Live a confirmat NYPD că Davidson este prezent la studiourile de filmare.

Davidson a rupt logodna cu Ariana Grande la jumătatea lunii octombrie. De atunci,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.