Stoney Westmoreland, un actor dintr-un serial Disney Channel, arestat pentru corupereție de minori

0

Westmoreland, cunoscut pentru rolul lui Henry „Ham” Mack în serialul Andi Mack, a fost arestat vineri în Salt Lake City, Utah, orașul în care este filmat serialul Disney Channel.

Westmoreland, în vârstă de 48 de ani, a contactat un minor despre care presa scrie că ar avea 13 ani, prin intermediul unei aplicații de întâlniri și a fost surprins în timp ce îi cerea acestuia imagini cu el dezbrăcat. De asemenea, i-a cerut adolescentului să întrețină relații sexuale cu el.

„Stoney Westmoreland, un actor care lucrează la seria” Andi Mack „, a fost arestat astăzi în Salt Lake City. Având în vedere natura acuzațiilor și responsabilitatea noastră pentru bunăstarea minorilor de pe platou l-am concediat din rolul său și nu va reveni în sezoanele care urmează să se filmeze în săptămâniile viitoare”, a transmis un reprezentant al Disney Channel.

Actorul se confruntă cu acuzaţii de corupere de minori, precum şi cu patru capete de acuzare privind distribuirea de materiale pornografice care dăunează unui minor

Pe lângă rolul său din Andi Mack, Westmoreland a apărut pe Scandal, Breaking Bad, Better Call Saul, NCIS și Gilmore Girls.

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.