Stela Enache ar trebui să fie la pensie, dar nu-și ia nici vacanță. “Când lumea pleacă în concedii, eu am turnee”

0

La 69 de ani, o vârstă la care ar putea să-și acorde mai multă atenție și să se relaxeze, Stela Enache nu și-a schimbat obiceiurile din tinerețe. Din contră! Artista spune că nu alocă deloc timp pentru ea și că nu-și permite să plece în concedii.

Nu cunosc noțiunea de vacanță. Eu îmbin utilul cu plăcutul. Nu am știut niciodată ce e o vacanță. Vara, când lumea pleacă în concedii, sunt turneele cele mai multe, pe Litoral și în toată țara. În vacanța de iarnă, de asemenea, sunt concerte. Practic, nu ai timp pentru tine. Nici de pauză, nici de vacanță. Dar poate e mai bine așa. Nu am timp să plâng în barbă, ci să pun osul la bătaie’, a declarat ea pentru Libertatea.

Nu vrea să se mute la copii, nici în Italia, nici în Germania

Stela Enache are ambii copii stabiliți în străinătate – fata locuiește în Italia, iar băiatul, în Germania -, dar nu intenționează să li se alăture.

Niciodată nu mi-a trecut prin cap să mă mut în altă țară’, ne-a mărturisit ea. Nici măcar dorul de nepoți n-o face să ia în calcul această variantă. Când simte că nu mai poate, dă o fugă, îi vede și apoi se întoarce repejor acasă.

CITEȘTE ȘI:

Patriarhul Daniel, numit cetățean de onoare al Capitalei „pentru grija părintească’ de a realiza Catedrala Mântuirii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.