Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, roluri principale într-un nou serial de televiziune

0

După o pauză de 14 ani, Ștefan Bănică revine pe micul ecran în comedia „Liber ca pasărea cerului”. Serialul spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-un moment greu. Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârşită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite. Cei doi vor să se lămurească ce trebuie să facă cu viața lor și sunt convinși că vor depăși mai ușor orice obstacol dacă se ajută reciproc.

Alături de Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, iau parte la distracție și actorii Jojo – Cătălina Grama, Andreea Samson, Adrian Anghel, Alma Costin și Laila Abdel Hafiz.

liber ca pasarea cerului actori

“Am filmat anul trecut timp de o lună si jumătate, aproape zi de zi, în plină vară, în mai multe locații. A fost un ritm de lucru alert. M-am înțeles excelent cu Vizante, ne-am distrat copios, am construit si anumite scene împreună, care nu existau în scenariul inițial. M-am înțeles bine cu întreaga echipă, căreia îi mulțumesc pentru răbdare. Iar personajele care apar permanent, interpretate de Jojo – Cătălina…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.