Ștefan Bănică Jr. își face fiul vedetă. Nu l-a mai expus niciodată așa pe Radu

0

Artistul a trăit o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, Radu Ștefan. Camelia Constantinescu nu a fost căsătorită oficial cu Bănică, cei doi despărțindu-se în anul 2005. Acum, Ștefan Bănică a dat o veste mare despre băiatul său. Radu este vedetă în noul videoclipt pe care muzicianul urmează să-l lanseze.

În videoclipul tatălui său, Radu face pereche cu o tânără pe nume Ioana.

„Săptămâna viitoare lansez noul meu videoclip: „PÂNĂ LA CER”. Mai jos vedeti protagoniștii clipului: Radu Ștefan Bănică & Ioana Panainte. ?? Weekend plăcut vă doresc! 🙂 #PanaLaCer”, a anunțat Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu și Violeta. În prezent, Ștefan Bănică este însurat cu cântăreața Lavinia Pîrva, cei doi urmând să devină părinți anul acesta.

Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.