Ștefan Bănică, emoționat că va deveni tată a treia oară: „Mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit” | Româneşti, Vedete

0

Ștefan Bănică, în vârstă de 51 de ani, va deveni tată a treia oară, alături de soția sa, Lavinia Pîrva. Artistul a dezvăluit că este extrem de emoționat și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care-și va ține în brațe bebelușul: „Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător. Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit. Singurul om care lipsește din acest tablou este tatăl meu, dar știu că e cu mine, de acolo, de unde e”, – a mărturisit Ștefan Bănică într-un interviu acordat pentru Libertatea pentru femei.

Ștefan Bănică a revenit pe micile ecrane în serialul de televiziune „Liber ca pasărea cerului”, difuzat pe Antena 1, după o pauză de 14 ani. Chiar dacă rolul său din film este cel al unui burlac pentru care viața este o continuă aventură, în realitate Ștefan Bănică este un familist convins care a declarat că cel mai frumos lucru pe care l-a auzit până acum de la copiii săi a fost: „Tati, te iubesc!”.

stefan banica jr liber ca pasarea cerului

Lavinia Pârva, 34 de ani, a făcut primele declarații despre sarcină în revista Unica, acolo unde și-a și expus pentru întâia oară burtica de gravidă.

Lavinia pirva

Ştefan Bănică are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.